Jägarna vill kunna avyttra mera vildsvinskött

pfi_80_3 Bild från CityGross

Apropå inlägget nedan om vildsvinskött har JRF nu begärt enklare regler för att avyttra vildsvinskött:

”Jägarnas Riksförbund (JRF) begär hos regeringen att det blir enklare regler för att avyttra vildsvinskött. Enligt JRF ska Livsmedelsverkets vägledning för övrigt frilevande klövvilt tillämpas när jägare levererar mindre mängder vildsvinskött. Enda tillägget bör vara att den som tar emot vildsvinsköttet alltid får en kopia om utfört trikintest på det fällda vildsvinet.”

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i kultur, Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.