En fredag

Vid sidan av allt bloggande om jämställdism, feminism och genusgalenskap har jag även ett annat liv, något jag skrivit mindre om på sistone. Bloggen ska ju inte enbart handla om ovan nämnda saker och syftet med den från början var att beskriva mitt liv och mina vedermödor som aspirerande konstnär. Jag hade dessutom tänkt ta upp andra saker som intresserar mig, som olika samhällsfenomen, politik, vetenskap med mera. Sedan har bloggen kommit att få en ganska rejäl slagsida åt jämställdhetsdebatten, men det är ett område som engagerar mig, särskilt efter att jag börjat sätta mig i den mera under de senaste åren. Men jag kommer att fortsätta blogga även om de andra sakerna och bloggen är på det viset inte en renodlad debattblogg på tema jämställdhet. (Nog för att det är trevligt med den debatten och extra roligt med alla som har hittat hit och är aktiva…)

Så, igår var det åter ett skyddsombudsmöte och bland annat tackade vi av företagets arbetsmiljöingenjör, som vi haft ett mycket bra samarbete med och som nu tyvärr går i pension:

IMAG0310 Uffe, Miche, Susanne, Christer, Thomas och Mats

IMAG0313 Efteråt blev det förfriskningar på Belgobaren:

IMAG0318 IMAG0315 IMAG0316 IMAG0317 Jag, Miche, Sonny och Uffe

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i En vanlig dag på jobbet, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.