MM – a hommage

mm

En hommage till Marilyn Manson, som inspirerade mig till att börja skapa igen i slutet av år 2007…

Jag målade alla dessa porträtt för att öva upp min förmåga igen, samtidigt som det var en slags avkoppling.

länk

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Inspiration, Konst, kultur, lowbrow, Marilyn Manson, Mode, musik, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.