Ivar Arpi rör upp känslorna hos twittervänstern

…med denna artikel om våldsdåd, terrorism och våldsförhärligande från vänsterhåll, i dagens SvD:

”Kajsa Ekis Ekman skriver om sin förälskelse i kravaller och Venezuelas socialistiska revolution, Sara Stridsberg tycker att man bör tolka SCUM-manifestet av Valerie Solanas bokstavligt och Mattias Gardell försvarar terrororganisationer och kallar fascistliknande Muslimska brödraskapet för ”folkhemsislam”. För att nämna några av dem som regelbundet gör skumma ställningstaganden.”

Det går inte att bädda in citat från twitter av någon anledning, så jag får hänvisa till Arpis konto på twitter för exempel.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, journalistik, medier, Okategoriserade, politik, religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Ivar Arpi rör upp känslorna hos twittervänstern

 1. Pelle2 skriver:

  Ivar Arpi är som sagt var ett ljus i mörkret. Suverän artikel där han visar på vänsterns dubbelmoral där deras husgudar aldrig gör fel..

 2. Larsson skriver:

  Jag ska försöka glömma hans räkmacke-twittrande…

  Men med det sagt, var det riktigt bra skrivet, men den stora credden ska förstås ges till Johan Lundberg. Jag önskar han kommer synas mer i närmaste framtiden.

 3. Jompa skriver:

  Ett ljus i mörkret den där Arpi. Varför har inte SvD fler som han?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.