Digitalt självporträtt

Gustav Klimt är en av mina stora inspirationskällor sedan länge…

meklimt01-text  Jag har ibland fått frågor om självporträtt och jag har inte gjort många sådana. Några skisser, en oljemålning och en teckning i yngre år. Jag tycker dock om att göra dessa digitala självporträtt/reklamblad. 

framedsold-adj Det övre porträttet här är ett självporträtt från de stormiga åren. Den nedre är en illustration av vad man skulle kunna kalla ”våld i nära relationer”.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Digitalt självporträtt

 1. Dreadlock skriver:

  Klimt 1907 . Porträtt av Judith and the Head of Holofernes. Har ett mycket bra exemplar hängandes på väggen med tidsenlig retuschering (Censur) av bröstets anatatomi. (Vårtgården och bröstvårtors smultronfärgade område på originalet)

  Detta porträtt finns i åtminstone 20 olika varianter, de flesta påklädda. De mest eftertraktade förstås visar originalets ohämmade kåthet.

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/Gustav_Klimt_039.jpg/200px-Gustav_Klimt_039.jpg

 2. Elin skriver:

  Hejsan,

  Vilka program använde du dig av när du skapade ditt digitala självporträtt? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.