Dagens afrikabrev

Afrikabreven har flyttat till Facebook:

 

Hello Susanna Varis

I am Jonathan Kirsch, I am sending this brief letter to solicit your partnership to transfer $7.3 million US Dollars from the account of my late client Eng.M.Varis ,known or unknown to you,into your nominated bank account.

As his financial adviser, the bank legal department has just contacted me to forward the details of the beneficiary. So I am motivated to contact you based on your similarity of your surname and country, so I could register you as the living relation to determine approval & release of the fund to you. I shall send you more information and procedures when I receive positive response from you.Contact me via (jonathankirsch1@hotmail.com)also forward your telephone number and email private email address for effective communication.

Truly,

Jonathan

Så bra och vad rik jag kommer att bli!!!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens afrikabrev

  1. trash skriver:

    Jag beklagar att din släkting dött, men grattis till arvet.

  2. Rosie skriver:

    Och alla dessa viktiga ”rådgivare” och banknissar som skriver dessa brev, de har märkligt nog bara hotmailadresser hela gänget :-) Man tycker de borde slipa på det professionella uttrycket lite grann. Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.