Fler mejl från de kryptiska feministerna

Ett till mejl damp ner:

”Hello,
My name is Monica. Like you, I was born on August 2nd, and I think we must have something in common. I would like to discuss a certain topic with you. Recently, I came across very interesting and somewhat shocking information: it turns out that men have and actively use a method to fully subordinate women. I propose that we combine efforts to understand whether this is true or not. If you don’t mind, here are the titles of articles that you can read for free on the Internet: “How Goddesses Are Turned Into Logs. World History Of Turning Women Into Mats.” and “How Men Turn Women Into Nothing.” Please, share your opinion with me. What do you think about this? I look forward to your response. Thank you.
Respectfully,
Monica
PS If you are not interested in this discussion, please reply and I will delete your email.”

Skickat från en Monica Brench. Vad är allt detta? Tror de att jag är feminist eftersom jag skriver om feminism?? Är den en feministisk sekt som söker värva mig? Vad handlar dessa tokerier om…? Frågorna hopar sig. Ser fram emot nästa mejl om böcker på tema ”Den hemliga manliga konspirationen att omvandla alla kvinnor till bokstöd”…

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, medier, politik, religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fler mejl från de kryptiska feministerna

  1. Malte Skogsnäs skriver:

    Ett nytt begrepp har sett födas: Feministisk spam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.