I förrgår

…tog vi ner utställningen i Kaknästornet.

WP_20150421_17_40_18_Pro (2) WP_20150421_18_23_42_Pro (2)-crop En sista cosmopolitan (för den här gången) i Kaknästornet.

Det har varit en rolig och givande utställning och extra trevligt var det förstås att umgås med vänner över en bit mat samtidigt som jag kunde visa utställningen. Vem vet, det kanske blir fler gånger.

I övrigt är jag dränerad på kraft. En tand bråkar och behöver rotfyllas. Den har en temporär bedövning och jag fick en tid nästan en månad efter att den sattes in. I mina mest hypokondriska stunder känner jag mig trött, som överkörd av en lastbil, yr och även sinsemellan illamående. Idag försökte jag promenera bort en del av frustrationerna, men det verkar som jag ligger snubblande nära benhinneinflammation på underbenens framsida. Värktablett löste det värsta och jag fick ändå en stunds rogivande vistelse ute.

Nu ska jag inte tråka ut er med mer gnäll om sjukdomar och annat, ha det fint i vårvärmen allihopa!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på I förrgår

 1. Pelle2 skriver:

  Kul att utställningen blev lyckad !
  Hoppas att du får din tand rotfylld snart !

 2. Måns skriver:

  Hoppas du har något riktigt effektivt smärtstillande att ta till? Har haft en del migrän periodvis. Men har bra tabletter som sätter stopp direkt (och lyckligtvis har patentet löpt ut, gick loss på 100kr/st tidigare.. vilket inte gjorde smärtan mindre direkt). Näpp värk är inget roligt, borde förbjudas!

  • Susanna Varis skriver:

   Jotack, det verkar funka rätt bra med vanliga, receptfria tabletter. På tanden har dom ju satt en bedövning som ska hålla en månad och benen känns inget när jag inte anstränger dem, så jag tror att det kanske ordnar sig med vila. Tack för sympatin :)

 3. Fredrik skriver:

  Är det sådant där spackel? Det fick jag också men jag skrapade sönder tungan för jag gick i en månad och petade på spacklet, kunde inte låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.