Rotfyllningsrea

Jag har förärats glädjen att få genomgå en rotfyllning och erbjuder med anledning härav en del konstverk till försäljning till ett reducerat pris. Startar på 300 kr och är minst halva priset! Original allihopa! En av pärlorna har varit med på en jurybedömd utställning; Sörmlandssalongen 2013! Om ni inte vill ha trevliga monster och spöken på väggarna kan ni alltid stödja min bloggverksamhet (samt rotfyllning) medelst donera-knappen till höger på sidan. Ser fram emot alla bidrag!

Konstverken hittar ni här

Det här trevliga verket var med på den jurybedömda utställningen:

Sweet Sister V 50 adjSweet Sister V, Susanna Varis. Mixed media (akvarell, urklipp). A3. Pris: 1900 SEK (Nu: 950 SEK).

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Konst, lowbrow, Okategoriserade, pop surrealism, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.