Midsommarafton 2015

Vi hade ingenting planerat, eftersom vi båda trodde att vi skulle tillbringa midsommaren i lönearbetets trygga hägn och det var nog lika bra det, med tanke på vädret. Facebook flödade över av bilder på människor som hukade sig under paraplyer och i fuktiga tält, inpackade i plast, men med snapsen i högsta hugg för att hålla värmen. Jag måste säga det att jag beundrar människors envishet och tapperhet vad gäller midsommarfirande!

Planlösa som vi var och med lite tur i bagaget hade vi ändå hunnit ordna med ett gäng goda sillsorter från Hemköps fantastiska fiskdisk (det blev bland annat en björnbär-lime-variant), laxbakelser, små rullar med gravlax och pepparrotskräm, färskpotatis, jordgubbar och vaniljglass från Järnaglass. Ett par Brooklyn half ale, Kilkenny och Train Station IPA och tak över huvudet på det så var vi hemma. Det blev hur fint som helst och senare på kvällen lyckades jag dra iväg Uffe på en fotorunda, då mitt hastigt utbytta tema för nästa utställning har med Midsommar att göra och jag ville se om det gick att hitta någon midsommarmagi i omgivningarna.

ms-DSC_0498 ms-DSC_0502 ms-DSC_0503 ms-DSC_0504 ms-DSC_0505 ms-DSC_0506 ms-DSC_0508 ms-DSC_0509 ms-DSC_0511 ms-DSC_0512 ms-DSC_0514ms-DSC_0516 ms-DSC_0517 ms-DSC_0518 ms-DSC_0521 ms-DSC_0523 ms-DSC_0525 ms-DSC_0526 ms-DSC_0528 ms-DSC_0529

Kanske lite magi, men desto mera mygg och språngmarschen hem gav, om inte annat, god aptit för jordgubbar och glass!

Trevlig midsommardag på er alla!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.