Tack för presenten!

”Den långa vägen ut ur helvetet” av Marilyn Manson och Neill Strauss

 

Idag damp det ner, eller snarare överräcktes av en postiljon (heter de så fortfarande?), ett paket till mig. I det låg boken Den långa vägen ut ur helvetet av Marilyn Manson och Neil Strauss med en hälsning från en bloggläsare. Tack! Så fint! Nu hade jag tyvärr boken redan, men antingen kan jag ju forsla den till sommarstugan för att även där ha ett exemplar eller så kan jag förleda något stackars oskyldigt offer in i Mansonland (moahhaha). Fin gest hursom och jag blev jätteglad! Tack igen!

(Presenter emottages förresten i vanlig ordning dygnet runt. Jag är inte knusslig med formen: aktier, diamanter, guld, pengar, uppskattning, blommor, böcker etc fungerar finfint alltihopa!)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i böcker, Dagens tack, goth, kultur, Marilyn Manson, musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.